Λίγα λόγια για το logo μας

“Παιχνίδι στο Πάρκο”

Πρόκειται για 2 προτάσεις σε μία.

«Η ζωή είναι παιχνίδι» και «Παιχνίδι στο πάρκο»

Αυτό που θέλουμε να κυριαρχεί είναι το παιχνίδι, για αυτό και έχει κυρίαρχο χώρο στο logo. Το «πάντρεμα» των δύο προτάσεων γίνεται και χρωματικά, όπως και οι δραστηριότητες του παιχνιδιού που είναι φουλ στα χρώματα. Επιλέγονται δύο βασικά χρώματα, το κόκκινο για τη ζωή και το μπλε για το πάρκο. Η σμίξη τους μας δίνει το μωβ για το παιχνίδι.

Το «η ζωή είναι παιχνίδι» αντικατοπτρίζει την όλη φιλοσοφία του εγχειρήματος. Μαζευόμαστε για να ΠΑΙΞΟΥΜΕ! Η ζωή λοιπόν είναι άγχος, στρες, ανεργία, λεφτά… αλλά όχι τις Κυριακές τα πρωινά!!!

Το logo μας παραπέμπει στην αρχή και στο τέλος του παιχνιδιού. Ο κύκλος μας συνδέει όλους. Πιασμένοι χέρι, χέρι τραγουδάμε, τρέχουμε, βλέπουμε ο ένας τον άλλο, νιώθουμε τον διπλανό μας.

Επιλέγουμε και πάλι ένα πολύχρωμο κύκλο. Έναν κύκλο που χωράει όλα τα χρώματα. Ένας κύκλος που δέχεται τη διαφορετικότητα και τη συμβολίζει μέσα από τα χρώματα. Τα ίδια χρώματα του πολύχρωμου σεντονιού-αερόστατου του παιχνιδιού.

Ο κύκλος είναι συμμετρικός και τα ανθρωπάκια μπορεί να έχουν διαφορετικά χρώματα όμως είναι όλοι ίσοι στο κύκλο. Στο δικό μας παιχνίδι δεν ξεχωρίζει κανένας.