Το παιχνίδι είναι για όλους…

Η ομάδα του παιχνιδιού στο πάρκο παίζει από τον Απρίλιο του 2012 τόσο στα πάρκα της Αθήνας όσο και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Το ενδιαφέρον των εθελοντών να μεγαλώσει η δράση μας, αλλά και των γονιών να συνεισφέρουν με κάθε τρόπο μας δυναμώνει και μας ενθαρρύνει να ανοίξουμε κι άλλο τα φτερά μας..

Η κεντρική μας αρχή λοιπόν, πως «το παιχνίδι είναι για όλους» και πως δεν πρέπει κανείς να το στερείται, μας έδωσε την ιδέα να ξαναπαίξουμε τα παιχνίδια που σταματήσαμε να χρησιμοποιούμε και έτσι να δώσουμε την ευκαιρία και σε άλλους να παίξουν με αυτά… σκεφτήκαμε λοιπόν να ζητήσουμε την βοήθεια σας σε αυτό!!!!

Έτσι από τις 26.01 και σε κάθε παιχνίδι μας, θα υπάρχει «η γωνιά συλλογής παλιών παιχνιδιών» και λέμε παλιών γιατί δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε κάποιον οικονομικά και επειδή όλοι μας έχουμε κάποιο ξεχασμένο παιχνίδι στην ντουλάπα μας. Τα παιχνίδια αυτά θα ξαναχρησιμοποιηθούν τόσο στην δράση μας όσο και σε φορείς, πλαίσια ή δομές που τα έχουν περισσότερο ανάγκη από τον καθένα μας.

Περιμένουμε την συμμετοχή σας τόσο στην προσφορά των παιχνιδιών όσο και στην ενημέρωση για δομές που γνωρίζετε και που θα μπορούσαμε να προσφέρουμε.

Με εκτίμηση
Η ομάδα «παιχνίδι στο πάρκο»